sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Kevät kevät kevät

Ihanaa Pääsiäistä kaikille lukijoille.

Onpas ollut aivan ihana pääsiäiskeli. Aurinko paistaa ja lämmintä on. Lapset tykkää ihan kauheasti.
Perjantaita aloitettiin hauskalla munajahdilla. Iskä oli kirjoittanut kartan ja vihjeitä pitkin pihaa. Saku luki ohjeita ja keksivät mikä on kyseessä. Esim. yksi tehtävä oli Mikä liikkuu mutta pysyy paikoillaan? ym. helppoja juttuja lapsille.
Kun kaikki tehtävät oli tehty niin viimoisen vihjeen saivat ja löysivät aarteen. :D


Vielä just ja just mahtuvat kaikki tohon mein minihiekkalaatikolle. Ihanaa et isommatkin haluu ja jaksaa vielä siinä leikkiä. Hiekkaakin tartteis taas jostain kummansyystä hieman lisää. Mihin lie kadonneet.


Innolla odotan kesää lasten kanssa, sitten nimittäin syksyllä "kaikki" (toivottavasti) muuttuu. Tytöille on haettu päiväkotipaikat ja itse odotan jännityksellä tuloksia pääsenkö kouluun vai en. Jännittää aika kovasti. Pari viikkoa sitten kävin haastatteluissa, ja en kyllä muista milloin oon noin kauheesti jännittänyt.

Toisaalta tuntuu hurjalle lähteä itse opiskelemaan, Eero lähtee kouluun. Jännittää aivan kamalasti miten tulee pärjäämään. Onneks Saku on jo niin iso et varmasti kulkevat yhdessä ja auttaa veljeä.
Melkein 10v tulikin täyteen kotona oloa. Hurjaa. Mutta ihan mahtava elämänvaihe on ollut ja vielä jännittävämpää edessä. :)
Hauskaa kevättä. Kuva otettu jo noin kk sitten. Viime vuonna tuohon aikaan oli vielä kauheesti lunta.

Yritän nyt todellakin kirjoitella vähän useemmin tänne.


Ei kommentteja: