keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Eeron kaveri synttärit ja viimeiset juomamaistelut

 Viimeisenä maku testissä oli

Prinsessa juoma Omena ainesosat:
vesi, omenamehutiiviste (12%), sokeri, hiilihappo, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luontainen väri (karamelli), luontaiset aromit, C-vitamiini, kaliumsorbaatti (E202).

Moomin Mustikka-vadelma ainesosat:
Vesi, sokeri, mustikkatäysmehu, vadelmatäysmehu (täysmehutiiviste), happamuudensäätöaine (E330), aromit (mustikka, vadelma), säilöntäaine (E202), C-vitamiini (askorbiinihappo). C-vitamiini: 10 mg/100 ml (13 % päivän saantisuosituksesta).

Cars 2 juoma Mansikka ainesosat:
vesi, mansikkamehutiiviste (12%), sokeri, hiilihappo, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luontainen väri (karamelli), luontaiset aromit, C-vitamiini, kaliumsorbaatti (E202).

sekä
Planes juoma Persikka ainesosat:
vesi, persikkamehutiiviste (12%), sokeri, hiilihappo, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), askorbiinihappo, luontainen väri (karamelli), luontaiset aromit, C-vitamiini, kaliumsorbaatti (E202).


Pöytä oli katettu hyvissä ajoin ja odoteltiin kovasti jo kavereita.  Pojille olin ostanut muoviset "kuohu"lasit ja niistä maisteltiin. Ensimmäisenä poikien pyynnöstä avattiin Cars pullo ja oli kyllä semmonen pamaus että säikähdin itsekin. Korkki lensi kirjaimellisesti kattoon ja kuului kova pamaus. Pullot oli ollut jo hyvän aikaa jääkaapissa. (toteamus itse et parempaa kun on kunnolla ollut kylmässä!) Pullot oli helppo näin naisenkin joka ei oo ikinä ennen tuollaisia korkkeja avannut. Tietysti pelkäsin että seuraavatkin poksahtaa noin kovasti ja pojat piteli käsiään korvilla. :D
Mutta toi oli kyllä pojista aivan mahtavaa kun korkki lensi ja poksahti oikein kunnolla. 

Poikien lemppariksi valituvat yllättäen Cars ja Planes juomat, en tiedä(tai siis aivan varmasti on!!) onko ulkonäöllä ollut tähän vaikutusta. Itse tykkäsin eniten taas Prinsessat juomasta, hyvä omenan maku. Pojat oli kaikki 6-7vuotiaita ja hyvin maistui kaikki juomat.

Tarjottavana oli tällä kertaa
kääretorttu täytekakku, tosi huono menestys. Ens kerralla jotain jätskiä. Ei kakkua!
Lihapulla+nakki+tomaatti coctailtikuissa
Yrtti/valkosipuli patongit
coctailpiirakat + tuorejuusto
Erilaisia keksejä sekä kulho karkkia ja popparia. 

Facebookissa löytyy myös ryhmä Lastenjuhlat sieltä löytyy mm. kilpailua. :)
Ja lisää tietoa näistä juomista Hopottajat- Lasten juhlajuomat

Ja jos kiinnoistuit Hopottajista, lisää infoa löytyy hopottajien nettisivuilta Jos liityt ja haluat laittaa minut suosittelijaksi nimimerkkini on Helmie

1 kommentti:

susannaeleonoora kirjoitti...

Sulle on haaste mun blogissa :)

http://themomentofourlove.blogspot.fi/2013/12/haastetta-haasteiden-peraan.html